Home
Amsterdam 9de congresstad


Amsterdam is in 2007 op de wereldranglijst van internationale congressteden gestegen van de twaalfde naar de negende plaats.
Het aantal congressen in de stad nam met 22 procent toe, er vonden 87 internationale congresen plaats. De cijfers zijn afkomstig van de International Congress & Convention association (ICCA). De nummer 1 congresstad van 2007 was Wenen, met Berlijn en Singapore op de tweede en derde plaats.

Het Amsterdam Toerisme & Congresbureau (ATCB) ontwikkelt extra activiteiten om Amsterdam in het buitenland als congresstad te promoten. Stadswandelkantoor merkt de toename aan het groeiende aantal rondleidingen dat we organiseren voor congres- en evenementenbureaus.De volledige ranglijst van de top twintig congressteden vindt u op de website van de ICCA
Meer

 Terug

N I E U W S
Joods Amsterdam. Donderdag 4 en vrijdag 5 mei 2017 vanaf de Nieuwmarkt.
Een wandeling door drie prachtige buurten met een tragisch verleden. meer...

Stadswandelkantoor op Facebook
Al jaren deelt Stadswandelkantoor het nieuws over onze activiteiten via Facebook. Meer..

Amsterdam acht keer anders
Acht themaroutes door rustige delen van vooral de binnenstad en iets doorbuiten. Meer

Wandelen met de CJP Cultuurkaart
Scholen kunnen voor hun CKV-lessen heel goed terecht bij Stadswandelkantoor. Voor historische en architectuurrondleidingen, mét Cultuurkaart-korting. Meer..

Meer Nieuws...
Stadswandelkantoor Amsterdam. City Walks Office Amsterdam. Stadtwanderungen Amsterdam. Rondleidingen, wandelen, fietsen.