Home
Stadswandelkantoor op Facebook


Al enkele jaren deelt Stadswandelkantoor het nieuws over onze activiteiten via Facebook. De berichten daar gaan vooral over wat er in Amsterdam allemaal gebeurt, wat ons hier interesseert en wat we leuk vinden. Het gaat natuurlijk om architectuur stedenbouw, de geschiedenis van de stad en de urbane trends. De onderwerpen lopen uiteen van stadslandbouw tot de nieuwe plannen voor de Houthavens, van de onthulling van een gedenksteen voor een voormalige Joodse synagoge in de Molukkenstraat tot muziek waarin Amsterdam bezongen wordt, van historische beelden van Amsterdam-Noord tot tips voor als u Amsterdam wilt bezoeken.

Een van de misverstanden die we vaak horen over Facebook, is dat je er 'lid' van moet zijn. Nee, is niet zo! Stadswandelkantoor op Facebook is gewoon een website die je kunt bezoeken, net als alle andere websites. Je hoeft je dus niet te registreren. Al biedt dit wel extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld, als je onze Facebook-pagina leuk vindt, blijf je automatisch op de hoogte als we nieuwe berichten publiceren.

Maar iedereen moet dat zelf weten.

Zie facebook.com/stadswandelkantoor

 Terug

N I E U W S
Fietstocht door historisch Nieuwendam, vrijdag 11 augustus
Architectuurrondleiding door het groene en blauwe oeverlandschap van een prachtig stuk Amsterdam. Meer...
Joods Amsterdam. Donderdag 4 en vrijdag 5 mei 2017 vanaf de Nieuwmarkt.
Een wandeling door drie prachtige buurten met een tragisch verleden. meer...

Stadswandelkantoor op Facebook
Al jaren deelt Stadswandelkantoor het nieuws over onze activiteiten via Facebook. Meer..

Meer Nieuws...
Stadswandelkantoor Amsterdam. City Walks Office Amsterdam. Stadtwanderungen Amsterdam. Rondleidingen, wandelen, fietsen.