Home
  

Stadswandelweek Parijs


Ieder jaar organiseert Stadswandelkantoor een wandelweek in Parijs. Gerard Goudriaan neemt u mee langs een gemarkeerde wandelroute, Paris à pied geheten. Daarnaast zijn er kortere wandelingen op de dagen van aankomst en vertrek. 

    
De kosten bedragen ongeveer  € 450 euro  bij een tweepersoonskamer zonder ontbijt en vroeg, goedkoop boeken van de Thalys. Het groepsaantal is minimaal vier, maximaal zes deelnemers.
Parijs is een wandelstad bij uitstek. Er zijn veel parken, promenades en dorpsachtige weggetjes. We maken zelf ontwikkelde wandelingen: een architectuurwandeling door zuidelijk Parijs, een wandeling langs de Passages van Parijs en een wandeling langs de Seine met veel Art nouveau architectuur. De gemarkeerde wandelroute die we lopen is over de ‘Collines et villages de Paris’ in het oosten van Parijs. Informatie over onder meer deze wandelroutes in Parijs vindt u op onze website. Klik hier.

Stadswandelkantoor maakt al jaren gebruik van een hotel in een niet-toeristische buurt van Parijs, die als uitgaanscentrum voor trendy Parijs steeds meer in opkomst is. Dat is te merken aan de grote variëteit van uitstekende en relatief goedkope restaurants.

Schema voor 6 dagen:
Treinreis, aankomst en stadswandeling door de Marais
Over de heuvels van Oost-Parijs
Architectuurwandeling
Wandeling door de Passages en het trendy oosten van Parijs
Langs de Seine in de schaduw van de Eiffeltoren
Stadswandeling op verzoek en treinreis naar Nederland

Praktische zaken
Aantal. Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Goudriaan, telefoon 020-4197582; e-mail gg@stadswandelkantoor.nl. Dan krijgt u een uitgebreid programma en verdere info over boekingsvoorwaarden gemaild of toegestuurd.


N I E U W S
Stadswandelkantoor op Facebook
Al jaren deelt Stadswandelkantoor het nieuws over onze activiteiten via Facebook. Meer..

Amsterdam acht keer anders
Acht themaroutes door rustige delen van vooral de binnenstad en iets doorbuiten. Meer

Wandelen met de CJP Cultuurkaart
Scholen kunnen voor hun CKV-lessen heel goed terecht bij Stadswandelkantoor. Voor historische en architectuurrondleidingen, mét Cultuurkaart-korting. Meer..

Ontdek het Oostelijk Havengebied, 2de druk
De vraag naar ons snel uitverkochte boek bleef aanhouden. Ontdek het Oostelijk Havengebied is daarom herdrukt. Hier nogmaals de bespreking. Meer...

Meer Nieuws...
Stadswandelkantoor Amsterdam. City Walks Office Amsterdam. Stadtwanderungen Amsterdam. Rondleidingen, wandelen, fietsen.